Рулет салат оселедець під шубою в лаваші

Як смачно зробити Рулет салат оселедець під шубою в лаваші на Новий Рік простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ловіть ще одну ідею подачі «Під шубою» у вигляді рулету в лавашике.

Інгредієнти

1 великий прямокутний лаваш
Варені або запечені: буряк, картопля, морква по 350-400 гр
4 яйця , зварених круто
Філе оселедця 300 гр
Зелена цибуля-2-3 пера
1/4 червоного цибулі, дрібно порубаного і скропленого лимонним соком.

Рулет салат оселедець під шубою в лаваші покроковий рецепт

1. Збираємо рулет: Лаваш ріжемо на 4 прямокутника: Кладемо перший лаваш на фольгу (фольга повинна бути з запасом~ 10 см більше в усі сторони, по відношенню до лавашу), змащуємо майонезом, зверху тонкий шар тертого буряка, трохи солимо. Покриваємо буряк 2 прямокутником лавашу, змащуємо майонезом, викладаємо терті яйця, солим.
2. Накриваємо яйця лавашем, змащуємо майонезом, викладаємо моркву, солимо Четвертий лаваш, майонез, картопля. Зверху картоплі – викладаємо дрібно порізану рибу, змішану з цибулею. Загортаємо тугий рулет, з допомогою фольги.
3. Покриваємо його повністю фольгою і на 30-40 хвилин на просочення. Якщо хочете зробити рулет заздалегідь, купіть 2 лаваша! І перший шар, який під буряком – кладемо 1 лаваш, змащуємо тонко майонезом, кладемо на нього другий лаваш, знову майонез і тільки потім буряк – такий подвійний лаваш не розпливеться за сутки.
4. І так само можна – на картоплю перед рибою теж покласти шматочок лаваша, щоб рулет простояв довше. Це скоріше заходи для святкового столу, я робила одинарний ввечері і рулет відмінно відчував себе наутро).