Домашня кабачкова ікра швидкого приготування простий рецепит.
Інгредієнти
✅ Цибулю 150г
✅ Морква 150г
✅ Часник-4-5 зуб.
✅ Кабачок 500г
✅ Томатна паста 50г
✅ Цукор 1ст. лож
✅ Сіль і перець (небагато)
✅ Олія для смаження
Домашня кабачкова ікра швидкого приготування покроковий рецепт
1. Підготувати і нарізати всі інгредієнти (моркву на тертці). На розігрітій сковороді з маслом, обсмажуємо цибулю, часник, моркву до м’якості (приблизно 5хв, середній вогонь).
2. Далі додаємо кабачок, томат 🍅 пасту, цукор, сіль і спеції, готуємо (хвилин 15) під кришкою на малому вогні, періодично помешивая.
3. Потім все переміщуємо у велику ємність, пюрешим блендером або измельчителем.
Відео рецепт 👇