Домашня Пастрома з курячої грудки в духовці

Домашня Пастрома з курячої грудки в духовці простий рецепт 🔥 займає 15 хв часу! Ідеально для бутербродів, соковита, з насиченим ароматом французьких трав. ви точно будете готувати це постійно.

Інгредієнти

✅Куряча грудка – 2 шт
✅Холодна кипяченная вода – 1 літр
✅Лавровий лист – 3-4 шт
✅Гвоздика – 2 бутона
✅Сіль – 2 ст. л.
✅Цукор – 1 ч. л.
✅Чорний перець горошком – 5 шт
✅Запашний перець – 2 шт

Суміш, щоб обмазати курячу грудку
✅Соняшникова олія – 2 ст. л.
✅Паприка – 1 ч. л.
✅Чорний перець трохи
✅Італійські або прованські трави – 2-3 ч. л
Все перемішуємо.

Домашня Пастрома з курячої грудки в духовці покроковий рецепт

1. У воду додаємо сіль, цукор, перемішуємо. Потім кладемо лавровий лист, перець горошком, запашний перець, гвоздику і покладіть в цей розсіл грудку. Вода повинна повністю покривати грудку.
2. Прибрати в холодильник на 12 годин (я роблю ввечері, а вранці продовжую) Через 12 годин грудку перекласти на друшляк, щоб вода скла на 10 хв. Промазати грудку зі всіх сторін приготованою сумішшю. Деко застелити фольгою і покласти грудку. Зверху фольгою не накриваємо!!!

3. Духовку розігріваємо на максимум у мене 250 градусів і готуємо теж на 250 градусів. Запікаємо рівно 15 хв не більше не менше !!! Через 15 хв вимикаємо, духовку не відкривати!

4. Залишаємо грудку в духовці до повного охолодження або на 2 години. Духовку в цей проміжок часу досі не відкриваємо. Потім дістаємо і їмо смачні домашні бутерброди 🥪

Відео рецепт 👇