Закуска з запеченого перцю

Як смачно зробити Закуска з запеченого перцю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ця закуска просто відвал всього 🔥🤩 Неймовірно смачно і красиво! А готується на раз-два. Ідеально для смачної вечері або дівочих посиденьок. Обов’язково спробуйте і оцініть!

Інгредієнти

2-3 шт болгарських перців
1 головка часнику
2-3 ст л оливкової олії
1 год л приправи «Прованські трави»
1 ст л гарбузового насіння
50 г сирного сиру
50 г м’якої бринзи або фета
Бальзамічний соус
Мікрозелень або будь-яка зелень за бажанням

Закуска з запеченого перцю покроковий рецепт

1. Перці очистити від насіння і розрізати на невеликі смужки, викласти у форму У головки часнику зрізати верх і покласти поверх перцю Посипати прованськими травами, полити оливковою олією і Запікати в духовці 30 хвилин при 180* Змішати сирний сир з брынзой.

2. Якщо маса виходить щільною, можна додати сметану або йогурт і пробити блендером Перекласти перці в тарілку зубчики часнику Видавити з шкірки і розчавивши покласти поверх перців Посипати гарбузовим насінням Викласти зверху сирну масу

3. Прикрасити микрозеленью Полити бальзамічним соусом ⠀ Можна їсти, як у вигляді салату. Так і у вигляді закуски з багетом або, як у мене, з паличкою гріссіні. Фантастично смачно і по-ресторанного красиво.

Відео рецепт 👇