Рулетики з баклажанів з мусом з рікотти і волоських горіхів

Рулетики з баклажанів з мусом з рікотти і волоських горіхів. Закуска просто 💣🤤 Любителі баклажан точно оцінять! Смачно, слів немає.

Інгредієнти

Баклажани -3 шт.

Мус:
Сир рікотта -250 грам;
Горіхи волоські -50 грам;
Часник -1 зубчик;
Сумах -1 ч. л;
Базилік -1 ч. л;
Мед -1-1,5 ч. л;
Сіль

Рулетики з баклажанів з мусом з рікотти і волоських горіхів покроковий рецепт

1. Баклажани нарізаємо на тонкі смужки. Солимо і залишаємо на 15-20 хвилин. Вони виділять сік – його промаківающімі паперовим рушником. На пристойному кількості олії обсмажуємо з двох сторін до готовності і викладаємо на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
2. Готуємо мус. Горіхи подрібнюємо в ступці. З’єднуємо з рікоттою, медом, часником і спеціями. Кожну смужку змащуємо мусом і заворачиваем.
3. Рулетики я підсипаю горіхами, гранатом і трохи поливають соусом НАРШАРАБ. Їх можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді! Приємного апетиту 😋