Запечений сир камамбер з ягодами, медом і горіхами

Як зробити запечений сир камамбер з ягодами, медом і горіхами на сковороді простий рецепт. Прекрасна закуска до вина і не тільки. Ось таку ідею я побачила в одному американському блозі і відразу вирішила приготувати. Вийшло смачно, швидко і дуже красиво. Отже, готуємо!

Інгредієнти

Сир Камамбер – 1 головка
Мед – 3-4 ст л
Горіхи – 100 гр
Ягоди – 100 гр (бажано брати кисленькі, але підійдуть ті що є)
Чебрець або розмарин – 1-2 гілочки
Трошки олії

Запечений сир камамбер з ягодами, медом і горіхами покроковий рецепт

1. Камамбер надрізаємо хрест на хрест, змащуємо медом і смажимо з одного боку (і з медом).

2. Знімаємо. 2 ложки меду закидаємо в сковороду, за ним подрібнені горіхи, трави, трохи карамелізуем, додаємо наш камамбер і посипаємо ягодами.

3. Тримаємо на вогні 2 хвилини і ставимо запікатися при 180 приблизно на 5 хвилин. Подаємо з тостами і насолоджуємося

Відео рецепт 👇