Канапе з червоною рибою і сирним сиром

Як смачно зробити Канапки з червоною рибою і сирним сиром простий рецепт пошагоперший в домашніх умовах швидко. Листкові рум’яні булочки з кунжутом і начинкою з кисломолочного сиру з зеленню, червоною рибкою і ікрою. Ідеальна смачна закуска на святковий стіл – альтернатива звичайним бутербродів

Інгредієнти

– 500 г листкового бездріжджового тіста
➖ 300 г кисломолочного сиру
➖ 200 г слабосоленої червоної рибки
➖ 1 огірок
➖Зелень (за бажанням, у мене кріп)
➖Червона ікра — 50 -100 р
➖ 50 г кунжуту для присипки
➖1 яйце для змазування булочок

Канапе з червоною рибою і сирним сиром покроковий рецепт

1. Готове листкове тісто розморозити на пергаменті, присипаному борошном при кімнатній температурі і злегка розкачати. За допомогою форми для печива видавити з тіста гуртки (у мене 7.5 см діаметр), прибрати зайве тісто. ⠀

2. Змастити гуртки взболтанным яйцем і присипати кунжутом. Випікати в попередньо розігрітій до 200 С духовці 15-20 хвилин до золотистого кольору. ⠀ Поки заготовки остигають, приготувати начинку: дрібно порубати зелень і змішати з сирним сиром. Огірок нарізати кружечками, рибку теж тонко нарізати відповідно з діаметром булочки. ⠀
3. Охолоджені заготовки надрізати, щоб вийшла “ракушка”. Наповнити “черепашки” начинкою з кисломолочного сиру з зеленню (приблизно по чайній ложці).Зверху викласти рибку і огірок, можна ще трохи сирного сиру і додати в мушлю червоної ікри. Можна в мушлю за бажанням викласти зелень. Ефектна новорічна рибна закуска готова!