Як зробити Баклажани запечені в духовці з помідорами і сиром простий рецепт.
Інгредієнти
🔸баклажана – 2шт
🔸консервовані томати у банку – 400г (це не томатна паста!)
🔸сир моцарелла – 4 кульки
🔸сир пармезан – 1ст.л
🔸часник – 2 зубчики
🔸італійські трави – 1ч.л
🔸оливкова олія – 2ст.л (1 для баклажана, 2 для соусу)
🔸сіль, перець за смаком
🔸свіжий базилік – пару гілочок
Баклажани запечені в духовці з помідорами і сиром покроковий рецепт
1. Надрізаємо баклажани, посипаємо сіллю, поливаємо оливковою олією і запікаємо при температурі 200 градусів 35-40 минут.
2. На сковорідці обсмажуємо часник на оливковій олії, додаємо помідори, сіль, перець, італійські трави і трохи базиліка. На повільному вогні варимо близько 15 хвилин (помішуємо). В кінці прибираємо чеснок.
3. Перекладаємо соус всередину баклажанів, додаємо сир моцарелла, посипаємо сиром пармезан і назад в духовку на 15 минут.
Відео рецепт 👇