Сендвіч з яєчним млинцем, шинкою і сиром на сковороді

Як смачно зробити Сендвіч з яєчним млинцем, шинкою і сиром на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Збережи рецепт і приготуй на сніданок 😋 ⠀ Цікаве блюдо, яке можна їсти не тільки на сніданок, але і як повноцінний обід або вечерю. Готується просто, виходить дуже смачно. ⠀ Сире яйце, яке ми викладаємо на блін, дає яскравий яєчний смак. Коли як в блинном тесті смак яєць майже не відчувається.

Інгредієнти

Для млинцевого тесту:
Яйця — 3 шт;
Молоко — 500 мл;
Борошно пшеничне — 200 г;
Цукор — 1 ст. л.;
Сіль — 1 ч. л.;
Масло рослинне — 2 ст. л.

Для начинки:
сире Яйце;
Кілька скибочок шинки і сиру;
Нарубаний кріп або будь-яка інша зелень.

Рослинна олія для смаження млинців.

Сендвіч з яєчним млинцем, шинкою і сиром на сковороді покроковий рецепт

1. У великій мисці замісити млинцеве тісто, змішавши всі інгредієнти. Дати настоятися протягом 10 хвилин. ⠀ В маленьку миску розбиваємо яйце, перемішуємо. ⠀ На розігріту сковороду (6-7 із 9) діаметром 24 см, змащену тонким шаром масла, виливаємо невеликий ополоник млинцевого тіста, розливаємо його рівномірно по сковороді обсмажуємо 30 секунд.

2. Та на сиру верхню сторону виливаємо 1/2 частина яйця (якщо сковорода більшого діаметра можна взяти ціле яйце на один млинець). ⠀ Яйце рівномірно розподілити по млинцю тонким шаром. Як тільки яйце трохи схопиться, блін звертаємо навпіл, щоб яйце залишилося внутри.

3. Далі на одну з сторін половинки млинця викладаємо пару скибочок сиру і шинки, зверху посипаємо кропом і складаємо блін в четвертинку. Ще трохи гріємо і відразу подаємо гарячими. ⠀ Готуйте із задоволенням!

Відео рецепт 👇