Домашні булочки для бургерів на молоці

Як зробити Домашні булочки для бургерів на молоці рецепт простий. Людей, які не люблять бургери, я ще не зустрічала. Сьогодні я поділюся рецептом булочок для бургерів, адже з наповненням і так все зрозуміло – соус, котлета або шматочок риби, сир, овочі і листя салату. До речі, в цей раз я приготувала соус з йогурту і песто з в’ялених помідорів, вийшло дуже навіть нічого. А булочки я завжди підсмажую на грилі.

Інгредієнти

✅ тепле молоко – 325 гр
✅ цукор – 10 гр
✅ сіль – 7 гр
✅ дріжджі сухі – 5 гр
✅ масло вершкове (розтоплене)- 40 гр
✅ яйце с0 – 1 шт
✅ борошно пшеничне хлібопекарська – 650 гр

Домашні булочки для бургерів на молоці покроковий рецепт

1. нагрійте Молоко не вище 40С, додайте сіль, цукор і дріжджі, перемішати. Яйце з’єднайте з маслом і влийте в молоко. Додайте борошно і замісіть тісто. Накрийте рушником і поставте у тепле місце для підйому. Дайте тісту підійти 2 рази, кожен раз обминайте його руками.
2. увімкніть Духовку на максимум і починайте формувати булочки Візьміть шматочок тіста вагою 110 гр, скачайте в кулю і трохи притисніть його руками. У вас вийде 10 булочок. Накрийте рушником або плівкою і залиште хвилин на 30.
3. Коли булочки піднімуться, змастіть їх яйцем і посипати кунжутом. Поставте деко з булочками в духовку, на дно плесніть 50 грам води і відразу закрийте дверцу.
4. Зменшіть температуру до 200 С і випікайте булочки 20 хвилин. При випічці хлібобулочних виробів та піци я особливо рекомендую використовувати пекарський камінь, ви будете приємно здивовані результату.