Зелені роли з хумусом, морквою, капустою і авокадо

Як смачно зробити Зелені роли з хумусом, морквою, капустою і авокадо від Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

8 великих зовнішніх весняно-зелених листків
200 р хумуса
2 моркви, натерті на тертці
¼ маленької червонокачанної капусти, дуже дрібно нашаткованої
1 стиглий авокадо, очищений від шкірки, кісточок і нарізаний скибочками
1 пучок нарізаного крес-салату

ДЛЯ ЗАПРАВКИ / СОУСУ ДЛЯ УМОЧУВАННЯ
4 ст. л. тахін
1 ст. л. соєвого соусу
2 ч. л. кленового сиропу або рідкого меду
Сік 1 лайма
Морська сіль і мелений чорний перець

Зелені роли з хумусом, морквою, капустою і авокадо покроковий рецепт

1. Щоб приготувати заправку / соус для умочування, покладіть всі інгредієнти в миску з дрібкою солі і перцю. Добре перемішайте до отримання однорідної маси, потім додайте теплу воду по 1 чайній ложці за раз, перемішуючи після кожного додавання, поки не отримаєте однорідну консистенцію. Розігрійте сковороду середнього розміру, на три чверті наповнену гарячою водою і доведіть до кипения.
2. Зріжте деревне стебло з самого низу кожного весняного зеленого листка, залишаючи якомога більше листя недоторканими. Опустіть кожен аркуш, по одному, в гарячу воду на 10 секунд або поки він не зів’яне і не набуде яскраво-зелений колір. Вийміть і залиште в стороні. Розкладіть листя на доске.
3. Розділіть хумус між листям і розкладіть його. Посередині кожного аркуша викладіть трохи тертої моркви, нашатковану червонокачанну капусту, нарізану авокадо і крес-салат. Збризніть кожну гірку овочів невеликою кількістю соусу, потім загорніть краї листя всередину поверх начинки і поверніть знизу, повністю закривши смесь.
4. Покладіть обгортки краєм вниз на дошку і наріжте їх по діагоналі посередині, потім подавайте з соусом для умочування в миску збоку. ЯК РОЗМ’ЯКШИТИ ЛИСТЯ КАПУСТИ. Якщо у вас немає часу бланширувати листя капусти, ви можете помістити їх в мікрохвильову піч на 10-12 секунд, щоб вони размягчились.