Вірменська паста Татар-бораки

Як зробити Домашню вірменську пасту Татар-бораки рецепт простий. Татар-бораки як традиція, готують по неділях , щоб вся сім’я була в зборі, всі збираються разом і їдять в першій половині дня з топленим маслом і мацун часником , для вечері це важка їжа.

Інгредієнти

1 кг борошна
180 гр вершкового масла
3 яйця
300 мл води
сіль за смаком

Вірменська паста Татар-бораки покроковий рецепт

1. Розтопити масло, почистити часник, видавити в мацун і перемішати. В одній чаші змішати воду, яйця, сіль і потім додати все борошно. Замісити тісто. Граючи з тестом 5 хвилин , воно вийти м’яким і еластичним. Тісто не повинно липнути до рукам.

2. Дати тісту відпочити. За цей час довести до кипіння підсолену воду в каструлі. Розкачати тісто в тонкий пласт і нарізати на невеликі ромбики. Я зверху посипала борошном і смужки зібрала один на одного, ви можете просто розкачати і розділити на ромбики.

3. Занурити ромбики в киплячу воду і варити 2-3 хвилини, вони як пельмені повинні стоять на воді. Дайте стекти зайвій воді. Готові бораки викласти на блюдо, полити топленим маслом і заправити соусом з мацуна (мацун з часником).

Відео рецепт 👇