Печінковий торт зі сметаною, морквою та цибулею

НАЙСМАЧНІШИЙ ПЕЧІНКОВИЙ ТОРТ 😋 Друзі, останнім Instagram ховає мої пости від більшості передплатників, у мене навіть зникло бажання поки публікувати рецепти 😒. Готуємо Печінковий торт зі сметаною, морквою і цибулею рецепт простий. Але і без святкових рецептів вас залишити не можу, тому дуже важливі ваші ❤️❤️❤️ і коментарі, щоб рецепт побачили більше людей😌 Отже, сьогодні хочу поділитися дуже смачним рецептом печінкового тортика – саме за цим рецептом він виходить найніжнішим ❤️ універсальне Блюдо- це і закуска, і друге блюдо в «одній особі»👌😍 І головне, він дуже смачний саме в холодному вигляді (що не скажеш про більшість м’ясних страв)🙌

Інгредієнти

600 гр печінки (у мене куряча)
1 яйце
100 гр сметани
60 гр борошна (будь-який)
Сіль, перець за смаком

НАЧИНКА:
200 гр сметани (у мене 15%)
300 гр цибулі
300 гр моркви
2 ст. л. рослинного масла
Сіль, перець за смаком
Часник за бажанням

Печінковий торт зі сметаною, морквою і цибулею покроковий рецепт

1. Печінку промиваємо і очищаємо від плівок 👌 Подрібнюємо блендером і додаємо інші інгредієнти перемішуємо до однорідності 🙌 Випікаємо на антипригарній сковороді млинці (якщо не впевнені у своїй сковороді, змастіть краплею олії)
2. Сметану змішуємо з сіллю, перцем, за бажанням додаємо подрібнений часник Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці Пасеруємо на ложці олії цибулю👌
3. Потім пасеруємо на ложці олії морква (щоб не обтяжувати блюдо, не лийте багато масла, краще додайте трохи води і протушкувати овочі) Збираємо наш тортик – кожен млинець змащуємо сметаною і викладаємо суміш овочів👌 Прикрашаємо за бажанням 😌