Фаршировані кабачки човники в духовці з консервованим тунцем

Як зробити смачні Фаршировані кабачки човники в духовці з консервованим тунцем рецепт простий і швидкий. Кабачки з тунцем на святковий стіл – Кабачки в духовці! Ідеальна закуска на вечерю і обід. Дивіться яка краса. Гаряча закуска з кабачків з тунцем це щось, давайте подивимося ближче. Вони ще гаряченькі, принадність, дивіться скільки багато начинки! Неймовірно смачно, дуже просто, я хочу щоб ВИ обов’язково приготували! Дуже добре приготувався кабачок, начинка незрівнянна, любителям кабачка присвячую, поїхали!

Інгредієнти

100 г консервованого тунця.
Хліб 50 гр
Яйце 1 шт.
Цибуля ріпчаста 0,5 шт.
Сіль, перець і базилік все за смаком.
Рослинна олія 1-2 ст. л.
Часник 1 зуб.
Кабачок 4 шт.

Фаршировані кабачки човники в духовці з консервованим тунцем покроковий рецепт

1. Кабачки нарізаємо на порційні частини. Взяла молоденькі сантиметрів по 20 довжину! Вода в каструлі закипіла. За два прийоми буду бланшувати кабачки, по 3-4 хвилини цього буде достатньо. Трошки притапливаю! Беру кабачок і вирізую з нього серцевину. Серцевину нікуди не діваємо, вона нам знадобиться. у Вирізаю побільше щоб начинка була значущою. Щоб її було багато. Рослинна олія наливаємо сковорідку. Викладаю підлогу головки ріпчастої цибулі. Обсмажую, а серединки які у нас залишилися нарізаю на дрібний кубик. Цибулька у мене підійшов, викладаю кабачки.

2. Обсмажую на сильному вогні так, щоб кабачки по максимуму віддали свою вологу. Розбиваю в миску яйце. Додаю трохи солі щоб розбити білкову нитку, і продовжую збивати. Додаю тунець. Можна з горбуші зробити, я робив теж відмінно виходить, трошки придавлюю його. Шматочками ламаю хліб, взяла цільно зерновий бездріжджовий, так щоб правильне харчування було. Виходить не тільки корисно, але й смачно. Перемішую. Взяла кілька гілочок базиліка для смаку, для аромату, можна кінзу, кріп те що любите вы.

3. Перемішую, кабачки у мене обсмажуються. Помітно зменшилися в розмірі. Видавлювай 1 зубчик часнику. Додаю сіль, робимо це за смаком, чорний червоний перець для аромату, і ще пару хвилин смажимо. Кабачки у мене готові, подивіться як вони виглядають, практично однорідна маса, відставляю в сторону. Дам їм охолонути 5 хвилин щоб яйце у нас не зварилося. Я включила Духовку! Деко змащую олією. Викладаю кабачки в миску. Перемішую, начинка готова.

4. її Можна спробувати на сіль і перець. Якщо що-то ще хочете додати можете додати. Дуже смачна начинка, її можна просто на хліб намазати і є. Беру заготівлю і наповнюю човник, намагаюся побільше викласти Перший як кажуть, пішов. Кабачки у мене готові відправляю їх у розігріту духовку до 180 градусів на 5-7 минут.

5. Друзі обов’язково приготуйте! Сподобається рецепт не забудь підняти палець! Підписуйтесь на наш канал! Приємного апетиту ВАМ, до нових зустрічей! Поки! Пока!