Баклажанові рулетики з авокадо, часником і фісташками

Баклажанові рулетики з авокадо, часником і фісташками рецепт простий.

Інгредієнти

Баклажан 2 шт
Авокадо 1 шт
Часник 2 зубчики
Базилік
Фісташки
Лимонний сік
Масло для смаження кокосове/авокадо
Сіль, спеції

Баклажанові рулетики з авокадо, часником і фісташками покроковий рецепт

1. Баклажан помийте, наріжте тонкими слайсами, посоліть, перемішайте і залиште на час, щоб стекла гіркота, поки готуєте начинку. Фісташки очистіть і дрібно порубаєте або додайте в чашу блендера.
2. Додайте інші інгредієнти і заглибним блендером перетворіть в пасту. Баклажани промокніть паперовими рушниками, змастіть маслом і обсмажте з двох сторін до мягкости-золотистости.
3. Або запечіть в духовці при 180 градусах 15 хвилин. Додайте в початок слайсу начинку і закрутіть в рулетик.