Суміш закусок з нуту, горіхів, кураги і сушеної вишні Гордона Рамзі

Як смачно зробити Суміш закусок з нуту, горіхів, кураги і сушеної вишні Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1 банку нуту вагою 15,5 унції, промити і обсушити
½ чашки горіхів пекан
½ чашки горіхів кешью
2 столові ложки масла каноли або авокадо
¼ чашки коричневого цукру
½ чайної ложки солі
¼ чайної ложки кайенского перцю
¼ чашки кураги, дрібно нарізаною
¼ чашки сушеної вишні

Суміш закусок з нуту, горіхів, кураги і сушеної вишні Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 325F (160C). Викладіть нут на велику кухонний рушник і обсушіть, наскільки це можливо, видаляючи лупиться шкіру. Викладіть сухий нут на невелике деко з бортиками і запікайте протягом 30 хвилин, щоб він підсох. Дістаньте з духовки і збризніть 1 столовою ложкою масла.
2. Викладіть горіхи пекан і кешью на окремий невелике деко і збризніть залишилася столовою ложкою олії. У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, сіль і кайенский перець і посипте половину кожного листа, злегка струшуючи листи, щоб рівномірно покрыть.
3. Поставте обидва деко в духовку і випікайте, помішуючи кожні 15 хвилин, до утворення хрусткої скориночки і темно-золотистої скоринки. Випікайте горіхи близько 20 хвилин, поки вони не стануть золотистими, потім дістаньте з духовки.
4. Збільште вогонь до 350 °F (175 °C) і дайте нуту готуватися ще близько 25 хвилин, поки він не стане хрустким і золотисто-коричневим. Дайте всьому охолонути до кімнатної температури, потім додайте у велику миску з сухофруктами і перемішайте. Зберігати в герметичному контейнері до недели.