Грибний паштет з печериць і квасолі

Грибний паштет з печериць і квасолі простий рецепт: вершковий і ароматний.

Інгредієнти

40 г кокосового масла
400 г печериць
80 г цибулі
200 р консервованої білої квасолі (у автора каннеллини)
Сіль, перець за смаком

Грибний паштет з печериць і квасолі покроковий рецепт

1. На кокосовому маслі готуємо печериці, поки не випарується вся жидкость.

2. Додаємо цибулю і обсмажуємо, поки гриби не стануть золотистыми.

3. З’єднуємо білу квасолю, гриби, сіль, перець і подрібнюємо заглибним блендером до однорідної консистенции.

4. Даємо паштету охолонути і намазуємо його на хлебушек.

Відео рецепт 👇