Смажений нут запечений в духовці Леблеби

Як зробити Смажений нут запечений в духовці Леблеби рецепт простий.

Інгредієнти

05 кг нуту

В процесі обсмажування нут зменшується і практично повністю повертається до початкового розміру. Тому купуючи нут для приготування закуски, вибираємо найбільший, який зможете знайти.

Смажений нут запечений в духовці Леблеби покроковий рецепт

1. Заливаємо нут холодною водою і залишаємо на 10-12 годин, а ще краще – на добу. Зливаємо воду, промиваємо нут проточною водою і перекладаємо на паперовий рушник , ретельно обсушивая . Потім перекладаємо на плоский лист з пергаментным листом і відправляємо в розігріту духовку до 180С духовку і випікайте до бажаного ступеня готовности.

2. В процесі періодично помішуємо і пробуємо нут, як тільки він стане хрустким на ваш смак – закуска готова. Залежно від розміру зерен, процес приготування нуту в духовці, як правило, займає від 35 до 60 минут.

3. Незалежно від того, яким способом ми готуєте нут, не залишаємо його надовго без нагляду, оскільки якщо пересмажити, він може стати твердим. У мене рецепт класичного нуту, без будь-яких добавок. Але можна приготувати її з приправами і соняшниковою олією , замінюючи чіпсів до пива, або з цукром і корицею , як солодкий десерт .