Кешью сир з розмарином і чебрецем

Кешью сир з розмарином і чебрецем простий рецепт.

Інгредієнти

▫️1 чашка сирих кешью, замочити на ніч
▫️½ ч. л. солі
▫️¼ ч. л. чорного перцю
▫️Сік 1 лайма (~1 ст. л.)
▫️4 ст. л. Nutritional Yeast (харчові дріжджі, не звичайні пекарські!)
▫️1 ст. л. яблучного оцту
▫️1 ч. л. часникового порошку
▫️2 ст. л. води
▫️1 гілочка свіжого розмарину, нарізати
▫️1 гілочка свіжого чебрецю, нарізати
▫️Листя свіжого чебрецю для прикраси (за бажанням)

Кешью сир з розмарином і чебрецем покроковий рецепт

1. Замочіть кешью в холодній воді на 6 годин. Потім злийте і промийте кешью, помістіть їх в блендер разом з іншими інгредієнтами, крім розмарину і чебрецю. Взблендерите до однорідної гладкої массы.
2. Після додайте розмарин і чебрець і добре перемішайте ложкою. Покладіть на друшляк каструлю, постеліть чисту марлю або рушник, вилийте “сирну” суміш і зберіть куточки ввреху.
3. Сформуйте кульку і закріпіть куточки гумкою. Відправте в холодильник на 8-12 годин або щоб сир став напівтверді на ощупь.