Брускетта з печінкою тріски, яйцем і сирним сиром

Смачна Брускетта з печінкою тріски, яйцем і сирним сиром простий рецепт. Нещодавно я таки почала приймати Омега-3 в капсулах – лікар прописала дітям, а заодно і нам з чоловіком. Ці жирні кислоти важливі для організму, так як зміцнюють імунітет, стан волосся і нігтів і покращують роботу всіх систем, у тому числі, нервової – саме на початку навчального року 😅

Але більше капсул, я віддаю перевагу продукти, багаті омега-3 – наприклад, печінка тріски. Зазвичай я просто змішую її з яйцем і зеленою цибулею, ми часто робимо такий салатик до святкового столу. Але такий варіант брускетта мені теж дуже сподобався.

Готувати елементарно, а користі пристойно! В печінці тріски дуже багато не тільки омега-3 жирних кислот, які потрібно їсти людям всіх віків, а також вітамінів А, D, В1, В2, С. Тому рекомендую спробувати такі брускетти.

Я просто перерахую перелік інгредієнтів без зазначення кількості – його визначте для себе самі за смаком. Зберігайте рецепт, і нехай вам теж буде дуже смачно і корисно 😉

Інгредієнти

Чіабатта
Печінка тріски консервована
Перепелині яйця
Сирний сир
Зерненая гірчиця
Зелена цибуля

Брускетта з печінкою тріски, яйцем і сирним сиром покроковий рецепт

1. Обсмажити скибочки чіабатти на сухій сковороді або в тостері до золотистого кольору. Можна обсмажити На сковороді з додаванням невеликої кількості попередньо розігрітого вершкового або рослинного масла, але, на мій погляд, виходить занадто жирно.
2. Печінка тріски злегка розім’яти виделкою. Перепелині яйця відварити до готовності (протягом 4-5 хвилин після закипання).
3. Намазати скибочки чіабатти сирним сиром, зверху – печінка тріски, потім трохи гірчиці. Прикрасити половинками перепелиних яєць і дрібно нарізаним зеленим луком.