Рулетики з кабачків з сиром, помідорами і грибами печерицями

Як зробити дуже смачні Рулетики з кабачків з сиром, помідорами, і грибами печерицями рецепт простий. Кабачок всьому голова😁 Є серед вас хоч хтось, хто не любить кабачок ні в яких варіаціях? Рецептів безліч, кабачок прекрасний у будь-яких поєднаннях з овочами, крупами і сам по собі. Забирайте собі ще один варіант нескладного страви з кабачків, який стане відмінним доповненням до вашого столу, будь то ланч або обід😉🙌🏻

Інгредієнти

3 кабачки середнього розміру
1,5 ст ложки оливкової олії
2 великих помідора
1 год л цукру
1 ст ложка дрібно порубаного базиліка
Сіль/чорний перець за смаком
150 грам печериць
1 ст л оливкової олії
200 грам вершкового сиру
50 грам пармезану
50 грам моцарелла
Сіль, чорний перець

Рулетики з кабачків з сиром, помідорами і грибами печерицями покроковий рецепт

1. Кабачки миємо, сушимо. Нарізаємо уздовж пластинами завтовшки 3 мл Збризкуємо оливковою олією, викладаємо на деко застелений пергаментним папером і готуємо в розігрітій до 180 градусів папері 15 хвилин. У сковороду наливаємо 1,5 ст ложки оливкової олії. Помідори обшпарити і зняти кожицу.
2. Нарізати кубиками. Кладемо в сковорідку. Додаємо сіль, цукор і перцем, перемішуємо і тушкуємо 15 хвилин під кришкою. Коли соус готовий додаємо порізаний базилік. Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо на оливковій олії до красивого золотистого кольору. В окремій мисці змішуємо 3 види сиру, додаємо трохи солі і меленого перца.
3. Перемішуємо. До готового томатного соусу додаємо гриби і перемішуємо. Беремо форму 20*20. 3-ю частину томатного соусу з грибами викладаємо на дно. Готові кабачки змащуємо сирною начинкою, зверху кладемо томатний соус з грибами. І звертаємо в рулетик. Викладаємо у форму один до одного запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 30 мин.