Печінковий торт

Як смачно зробити ПП курячий печінковий торт-суфле простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Збережи і неодмінно приготуй, тортик ніжний, соковитий, без запаху печінки 😉 За моїм рецептом не треба стояти біля плити і смажити коржі. Це заощаджує і час, і калорії😊.

Інгредієнти

Для коржів:
☑️600 гр курячої печінки з сердечками;
☑️100гр моркви;
☑️100 гр цибулі;
☑️100 мл молока;
☑️2 яйця;
☑️2 ст л борошна;
☑️2 ст л манки;
☑️сіль, спеції.

Для крему:
☑️100 гр грецького йогурту;
☑️50 гр легкого майонезу;
☑️зубчик часнику;
☑️зелень, сіль, спеції

Для начинки:
☑️огірок;
☑️помідор.

Печінковий торт покроковий рецепт

1. Натерту моркву і порізану цибулю пасерувати на краплі олії до м’якості. Половину відкласти для крему. Печінку помити, помістити в чашу блендера разом з морквою і цибулею і подрібнити. Додати всі інгредієнти для тіста КРІМ ДВОХ ЯЄЧНИХ БЕЛКОВ.
2. Білки збити окремо до твердих піків і акуратно ввести в тісто, ретельно все перемішати, додати сіль і спеції. Так вийде ніжне, повітряне суфле. На деко застелити папір для випічки, вилити тісто і розподілити тонким шаром квадратної форми (можна використовувати квадратну форму).
3. Поставити в духовку при температурі 180 градусів на 30 хвилин. Корж охолодити і розрізати на 4 рівні частини. Для крему змішати йогурт з майонезом, подрібнити часник, додати зелень і решту пасероване моркву з цибулею. Огірок і помідор я порізала тонкими слайсами.
4. Тепер збираємо наш тортик, перекладаючи шари огірком і помідором. Всі змащуємо кремом 😋. Наш тортик готовий! Подаємо в холодному вигляді 😍 Виходить дуже смачно і ніжно 🤤.