Каліфорнійський сендвіч з смаженою куркою Гордона Рамзі

Як смачно зробити Каліфорнійський сендвіч з смаженою куркою Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

50 г борошна з борошна грубого помелу
200 мл сколотин (або 2 збитих яйця)
150 г листкового рису
2 ч. л. часникового порошку
2 ч. л. цибульного порошку або гранул
4 ч. л. паприки
1 ч. л. сушеного шавлії
8 міні-філе курячої грудки
4 булочки з борошна грубого помелу
1 стиглий авокадо, очищений, очищений від кісточок і нарізаний скибочками
½ листового салату айсберг, подрібненого
Морська сіль і мелений чорний перець
Мексиканський гострий соус, такий як Чолула (за бажанням), для подачі

ДЛЯ ЙОГУРТОВІЙ ЗАПРАВКИ
75 мл грецького йогурту
½ зубчики часнику, подрібненого
1 ч. л. яблучного оцту

Каліфорнійський сендвіч з смаженою куркою Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 180 °C / газ 4. Покладіть борошно, сколотини і листковий рис в три неглибокі миски. Приправте борошно сіллю і перцем. Додайте часниковий порошок, цибульний порошок, паприку і шавлія сушений в пахту і добре перемішайте. Роздушіть спучений рис руками, щоб шматочки злегка измельчились, але не перетворилися в порошок.
2. Умочіть шматочок курки в борошно так, щоб він був повністю покритий. Вийміть і струсіть надлишки, потім занурте в пахту. Дайте стекти надлишків сколотин, потім покладіть шматочки курки в листковий рис. Переверніть, щоб переконатися, що вони повністю покриті, потім викладіть на противень.
3. Повторіть з рештою шматочками курки. Поставте деко в попередньо розігріту духовку і запікайте протягом 25-30 хвилин, до золотистого кольору і готовності, перевертаючи в середині приготування. Тим часом приготуйте йогуртову заправку; змішайте йогурт, подрібнений часник і оцет з невеликою кількістю солі і перца.
4. Спробуйте і при необхідності додайте ще оцту. Наріжте булочки, і поділіть між ними скибочки авокадо. Зверху викладіть подрібнений салат айсберг. Як тільки курка готується, викладіть її поверх листя салату і полийте йогуртовій заправкою, а при бажанні збризніть гострим соусом. Закрийте булочки і відразу подавайте.