Стрипсы з кабачків з сиром в паніровці в духовці

Як приготувати смачні Стрипсы з кабачків з сиром в паніровці в духовці рецепт простий. Ви пам’ятаєте мої культові кабачкові оладки? Так, вони супер, але цей рецепт може стати повноцінним конкурентом у боротьбі з дачними кабачками 😅. Я не викладала пости більше місяця, якщо ви хочете, щоб я одумалася і робила це сильно частіше – з вас ♥️серденько!

Інгредієнти

На 3 невеликих кабачка (~700 г) беремо 4 яйця, 150 г панірувальних сухарів хороших хрустких, 150 г пармезану, побільше улюблених спецій, сіль і 200 г кукурудзяного борошна.

Стрипсы з кабачків з сиром в паніровці в духовці покроковий рецепт

1. Змішати сухарі з мелконатертым пармезаном, сіллю і спеціями. Яйця збовтати добре. Борошно просто висипати в тарілку. Кабачки нарізати брусочками по 1,5 см завтовшки примерно.
2. Кабачок занурюємо в яйце, потім в борошно, потім в яйце і в нашу диво суміш. Викладаємо на пергамент і в духовку при 200 градусах на 18 хв! ⠀
3. Це ЧУДОВО! Це може замінити чіпси для фільму..) Це може змусити полюбити кабачок тих, хто досі був непохитним! Швидше готовить.