ПП чебуреки з лаваша з фаршем на сковороді

Рецепт простий.. страва смачна, але через картинки боюся мало людина побачить це відео. Готуємо ПП чебуреки з лаваша з фаршем на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

✔️ фарш 700 гр +/- ( у мене фарш яловичини і індички)
⠀ ✔️Лаваш тонкий 1 упаковка (вибирайте щільний без дірок)
⠀ ✔️цибуля Ріпчаста 1 шт
⠀ ✔️жовток
⠀ ✔️Сіль, спеції-за смаком
✔️сир і/ або зелень за бажанням

ПП чебуреки з лаваша з фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. Цибулю дрібно порізати і обсмажити з фаршем на сковороді з невеликими кількістю масла. Додати сіль, спеції за смаком і готувати до готовності на середньому вогні (не пересушити). З лаваша вирізати круги (я вибрала такий діаметр, щоб на сковороду помістилося 2 півкола). Зручно вирізати по тарілці або кришці. ⠀

2. Нагріти сковороду з маслом, я використовую ДХІ. На половину кола лаваша викласти фарш, відступаючи від краю, край змастити жовтком, скласти лаваш навпіл і притиснути краї. Обсмажити на сковороді з 2х боків до золотистої скоринки, край іноді притискайте, щоб склеился. Викласти на блюдо і гарячі змастити вершковим маслом.

3. Можна і запекти в духовці, а не смажити! Для цього чебуреки треба змастити зверху яйцем, можна присипати кунжутом і відправити в розігріту духовку на 20 – 30 хвилин при 180 С. Приємного апетиту❤ Із залишків лаваша я завжди роблю чипсы.