Веганські паштет з баклажанів, моркви і квасолі

Як зробити Веганські паштет з баклажанів, моркви і квасолі рецепт простий.

Інгредієнти

250 грибів на вибір
1 баклажан
1 морква
1 маленька цибулина часнику
1 ст л оливкової олії (для запікання)
1 банка (250 г) білої квасолі або нуту
1/4 склянки (35 г) волоських горіхів
6 в’ялених помідорів
Петрушка
1-2 ст л оливкової олії
Сіль і перець за смаком

Необов’язкові доповнення:
Харчові дріжджі
Інші овочі, трави і спеції на вибір

КБЖУ: 1158 | 44 | 59 | 85

Веганські паштет з баклажанів, морквини і квасолі покроковий рецепт

1. Замочіть помідори в гарячій воді на 5-10 хвилин (якщо використовуєте сухі, а не в олії). Крупно наріжте гриби і овочі і покладіть їх на попередньо розігрітий противень.

2. Посипте сіллю, збризніть оливковим маслом і запікайте при температурі 200 °C протягом 25-35 хвилин, поки вони не підрум’яняться, перемішавши через 15 минут.

3. Змішайте всі інгредієнти в високошвидкісному блендері або кухонному комбайні до отримання однорідної маси, відрегулюйте з солі і спецій і перекладіть в герметичний контейнер або банку.

4. Насолоджуйтесь з хрустким хлібом або крекерами! ⠀ Зберігається в холодильнику 1-2 недели.

Відео рецепт 👇