Домашній паштет з яловичої печінки з морквою та олією

Як зробити смачний Домашній паштет з яловичої печінки з морквою та олією рецепт простий.

Інгредієнти

500 гр яловичої печінки
молоко
100 гр сала (можна замінити на олію)
1 велика морква
сіль
перець
250 гр вершкового масла
бородінський хлібці

Домашній паштет з яловичої печінки з морквою та олією покроковий рецепт

1. Печінку попередньо замочуємо в молоці на 30 хвилин. добре обсушуємо печінку. обсмажуємо на сковорідці сало , тут же обсмажуємо нашу печінку по 2 хвилини з кожного стороны.

2. додаємо моркву (я ріжу на невеликі кубики), все перемішуємо т смажимо на сильному вогні хвилин 7-8. далі зменшуємо додаємо сіль, перець і тушкуємо разом 30 хвилин під закритою крышкой.

3. пропускаємо готову трохи остигнула масу через м’ясорубку , додаємо вершкове масло і пропускаємо через м’ясорубку два рази. цей паштет ідеально поєднується з бородинскими хлебцами.

Відео рецепт 👇