Смачний соковитий бургер Гордона Рамзі

Як зробити Смачний соковитий бургер Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. BSK бургер – рецепт з книги “Bread Street Kitchen” Гордона Рамзі. Саме поєднання різних шматків яловичини і жиру робить наші бургери прекрасними. Вся справа в підборі м’яса і жиру, який просочує котлету, роблячи її соковитою.
Попросіть м’ясника зробити для вас фарш або купіть хорошу м’ясорубку, щоб насолоджуватися цими бургерами все життя. Якщо хочете спростити завдання, візьміть звичайний яловичий фарш вийде теж добре. Масло «Ча Шао» (Char siu) не обов’язково. але воно дуже смачне і робить бургери більш соковитими.

Інгредієнти

На 4 порції

200 г фаршу з м’яса яловичих реберець
400 г фаршу з яловичої шиї
200 г фаршу з яловичої грудинки
80 г яловичого жиру, пропустити через м’ясорубку
Рослинне масло для смаження
8 скибочок сиру Монтерей Джек (або використовуйте чеддер або гауду)
4 булочки для бургерів
1 маленький латук, розібрати на листя
3 помідора, нарізаних
2 корнішона, тонко нарізані уздовж
Морська сіль і мелений чорний перець

Для масла Char Siu (за бажанням)
75 г вершкового масла, розм’якшеного
1 ч. л. рідкого меду
2 ч. л. соусу хойсин
2 ч. л. пасти або соусі з чорних бобів
1-2 зубчики часнику, подрібнені

Смачний соковитий бургер Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Покладіть фарш у велику миску і перемішайте руками, додаючи жир потроху за раз. Розділіть фарш на чотири рівні частини і розкатати кожну кулю. Акуратно притисніть, щоб сформувати котлетки. Залиште пої кімнатній температурі поимерно на 10 хвилин перед приготовлением.
2. Приправте котлети з обох сторін великою кількістю солі і перцю. Розігрійте трохи рослинного масла у великій сковороді, покладіть котлети і смажте по 5 хвилин з кожної сторони протягом 8-10 хвилин. Змастіть гамбургери невеликою кількістю масла і приготуйте на розігрітому барбекю (або на сковороді гриль). Тим часом розігрійте гриль.
3. Для смачного доповнення, зробіть масло Char Siu, якщо хочете. Просто змішайте всі інгредієнти в мисці, а потім покладіть столову ложку олії на кожен приготовлений бургер.
4. Покладіть дві скибочки сиру (на кожен бургер) поверх вершкового масла (якщо ви не використовуєте масло Char Siu, просто покладіть сир на приготовані бургери), потім помістіть під гарячий гриль, щоб розтопити сыр.
5. булочки Розріжте навпіл і злегка підсмажте їх, перш ніж викласти зверху бургери, листя салату, скибочки помідорів і трохи корнішонів, а потім покладіть зверху булочку.