Домашні люля кебаб з фаршу в духовці

Як смачно зробити Домашні люля кебаб з фаршу в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– Фарш – 800г
(у мене свино-яловичий, але можна взяти баранячий або чисто яловичий)
– Цибуля – 1шт (великий)
– Петрушка (кінзу) – пучок
– Спеції для м’яса, сіль, перець (за смаком, у мене 2ч.л спецій, 1ч.л солі і 0,5 ч. л перцю)
– Вода – 80мл

Червоний соус:
перетерті помідори – 300г
кінза – 1 пучок
часник – 3 зуб.
сіль, перець – за смаком
солоний огірочок – 1шт (дрібно нарізати)
червоний цибуля – 0,5 шт (дрібно нарізати)
оцет 9% – 1ч.л

Ну і звичайно, підвіс з лавашем, овочами і зеленню

Домашні люля кебаб з фаршу в духовці покроковий рецепт

1. Змішуємо всі інгредієнти і відбиваємо фарш, так люляшки будуть добре ліпитися. Викладаємо на деко і ставимо в духовку на 30 хвилин при 190 градусах. Всього вийшло 10шт (кожна 115-120г).

2. Режим верх-низ і в кінці трохи включив вентилятор, щоб підрум’янилися. Якщо все зробите правильно, то отримаєте соковиті і смачні люля-кебаб.

3. Зверху трохи червоного маринованого лука (на 1 головку цибулі: 1 ч. л цукру, 0,5 ч. л солі, 1 ст. л оцту 9% і залишити на 30 хвилин)

Відео рецепт 👇