Печінковий кекс у духовці з курячої печінки

КЕКС З ПЕЧІНКИ! Ви знали, що печінка та інші субпродукти справжній суперфуд для жіросжіганія!? Печінковий кекс у духовці з курячої печінки простий рецепт. Містить повний спектр мінералів, ситість навіть після невеликого з’їденого шматочка, висока концентрація білка. Обов’язково готуємо хоча б два рази в тиждень! Такий кекс можна з’їсти з гарніром, намазати як паштет на тост, перекусити відрізавши шматочок і навіть поламати в салат:)

Інгредієнти

▫️500г курячої печінки
▫️1 куряче яйце
▫️100 мл молока
▫️50г тертого сиру
▫️3 ст. л. борошна, у мене безглютенова суміш, з рисовим ще ніжно і смачно
▫️1 ст. л. солі
▫️сушений часник за смаком
▫️2 шт моркви
▫️1 цибулина
▫️ 1 ст. л. рослинної олії

Печінковий кекс у духовці з курячої печінки покроковий рецепт

1. Ріпчасту цибулю і моркву подрібнюємо, обсмажуємо на олії. Печінка очистити від плівок, нарізаємо, промиваємо. Разом з яйцем, спеціями, борошном пробиваємо блендером до однорідної массы.
2. В отриману масу додаємо молоко, вийде консистенція рідкої сметани. Виливаємо у форму більшу частину печінкової маси і викладаємо зверху цибулю з морковкой.
3. Зверху посипаємо тертим сиром. Верх закриваємо залишилася печінкової масою. Готуємо в духовці при 180С близько 45 минут.