Листкові палички з беконом і сиром камамбер в духовці

Як зробити смачні Листкові палички з беконом і плавленим сиром камамбер в духовці простий рецепт🔥 Скажу чесно, я не любитель сирів з цвіллю, не моє це. Але саме в такому поєднанні і вигляді мені подобається плавлений камамбер. Смак сиру відтіняє бекон 🥓 і листкове тісто, а нотеу пікантності дає розмарин і часник. Для мене вийшло ідеальне поєднання, хоча в холодному вигляді цей сир я не можу… не моє…

Інгредієнти

Камамбер 1 уп
Бекон сиро-копчена 1 уп 250 гр (нарізка)
Тісто листково-дріжджове 1 уп 0.5 кг
Часник, розмарин, оливкова олія
Яйце для змащування виробів

Листкові палички з беконом і сиром камамбер в духовці покроковий рецепт

1. Тісто нарізати на смужки товщиною 2 см, викласти зверху бекон, згорнути як показано на відео, змастити яйцем, посипати при бажанні кунжутом і запікати в духовці при 180°С 15-20 хвилин до яскраво золотистого цвета.
2. У мене залишився шматочок тесту як 2 смужки по 2 см завтовшки, я їх зібрала в кулю і розкрутила, поклала і запечатала камамбер, зробила надрізи, вставила часник, розмарин, поливає маслом, змастила тісто яйцем і запікаємо в духовці хвилин 15-20.
3. Подаємо в гарячому вигляді, поки тягнеться сир 🥰🔥❤️