Часникові грінки з чорного хліба до пива на сковороді

Часникові грінки з чорного хліба до пива на сковороді простий рецепт. Навіщо купувати до пива магазинні сухарики, щедро посипані всілякої «хімією»? Краще самостійно приготувати відмінні грінки з часником і зеленню. Часникові грінки з чорного хліба – відмінна закуска до пива і на той випадок, якщо вам захотілося похрумтіти чим-небудь смачненьким. Адже від їх аромату прямо слинки біжать! Це якщо ви, звичайно, любите часник.

Інгредієнти

🔹бородинський хліб – 200 грам;
🔹часник – 2 зубчики;
🔹сіль;
🔹зелень;
🔹рослинне масло – 3 ст. л.

Часникові грінки з чорного хліба до пива на сковороді покроковий рецепт

1. З хліба зріжте кірки і наріжте його смужками 1,5 см толщиной.
2. Обсмажуємо брусочки на олії з усіх боків. За бажанням під час смаження можна додати трохи вершкового масла, щоб було смачніше. Головне не пережаривайте. Потрібно буквально по трохи на кожну сторону.
3. Поки грінки смажаться – у мисочку видавлюємо часник, додаємо сіль, олія, масло і перемішуємо. Обвалюємо в цій суміші підсмажені грінки. І готово!) Грінки виходять ароматні, часникові, з хрусткою скоринкою, м’які внутри.