Курячий паштет з грибами, сиром, бринзою, цибулею і вершками

Як смачно зробити Курячий паштет з грибами, сиром, бринзою, цибулею і вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

▪️Куряче філе – 200 г
▪️Печериці – 200 г
▪️Бринза – 200 г
▪️Цибуля ріпчаста- 1 шт
▪️Вершкове масло – 50 гр
▪️Вершки 20% – 100 г (❗️краще менше, головне не перелити, інакше паштет буде рідкий)
▪️Зелень – невеликий пучок
▪️Масло для смаження
▪️Сіль, перець

Курячий паштет з грибами, сиром, бринзою, цибулею і вершками покроковий рецепт

1. Куряче філе обсмажити на сковороді в невеликій кількості рослинного масла до готовності. Викласти в чашу блендера. Печериці обсмажити з цибулею до готовності, посолити, поперчити (зовсім трохи).
2. Також викласти в чашу блендера. Додати вершки, бринзу, зелень і вершкове масло. З сіллю дуже акуратно, потрібно врахувати, що солона бринза. Подрібнити до однородности.
3. Частина прибрати в холодильник, решту можна заморозити маленькими порціями і зберігати до 8 тижнів. Паштет дуже ніжний, а поєднання смаків незрівнянне 🔥