Закуска з баклажанів з йогуртом і часником по турецьки

Як смачно зробити Закуска з баклажанів з йогуртом і часником по турецьки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Турецька кухня приваблює неймовірним різноманітністю страв з баклажанів. Жителі Туреччини їх варять, парять, маринують, смажать на грилі і в духовці, фарширують і навіть роблять з нього солодкі десерти.

Інгредієнти

•3 баклажана
•2 ст. л. лимонного соку;
•1 ст. л. оливкової олії;
•300 мл грецького йогурту;
•2 зубчик часнику, подрібнений.

Закуска з баклажанів з йогуртом і часником по турецьки покроковий рецепт

1. Баклажани нарізаємо на дрібні кубики, солимо, додаємо улюблені спеції, лимонний сік, все перемешиваем.

2. Обсмажуємо на розпеченій сковороді до готовности.

3. Подаємо на йогуртовій подушці, зверху посипаємо зеленью.

Відео рецепт 👇