Продовжуємо поповнювати новорічне меню! Приготуємо дві універсальні і смачні намазки. До речі, готувати дуже просто! Перша закуска — паштет з печінки за рецептом моєї мами. Як зробити Домашній грибний паштет з печериць рецепт простий.
Інгредієнти
1 цибулина
1 морквина
400 гр печериць
100 гр вершкового масла
50 гр сирного сиру
жменя кедрових горішків
Домашній грибний паштет з печериць покроковий рецепт
1. А тепер готуємо грибну намазки! Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинній олії до золотистої скоринки і відправляємо в блендер.
2. На тій же сковорідці обсмажуємо попередньо нарізані шампіньйони і також відправляємо в блендер.
3. Додаємо сирний сир, кедрові горішки, збиваємо в блендері і наша намазки готова !
Відео рецепт 👇