Домашній грибний паштет з печериць

Продовжуємо поповнювати новорічне меню! Приготуємо дві універсальні і смачні намазки. До речі, готувати дуже просто! Перша закуска — паштет з печінки за рецептом моєї мами. Як зробити Домашній грибний паштет з печериць рецепт простий.

Інгредієнти

1 цибулина
1 морквина
400 гр печериць
100 гр вершкового масла
50 гр сирного сиру
жменя кедрових горішків

Домашній грибний паштет з печериць покроковий рецепт

1. А тепер готуємо грибну намазки! Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинній олії до золотистої скоринки і відправляємо в блендер.

2. На тій же сковорідці обсмажуємо попередньо нарізані шампіньйони і також відправляємо в блендер.

3. Додаємо сирний сир, кедрові горішки, збиваємо в блендері і наша намазки готова !

Відео рецепт 👇