Домашній паштет з курячої печінки з яйцем

Домашній паштет з курячої печінки з яйцем простий рецепт.

Інгредієнти

500 гр печінки будь-якої (сьогодні у мене куряча)
1 морква
1 цибулина
2 зварених круто яйця
100+30 гр вершкового масла
Сіль, перець, часник за смаком.
150 мл води
30 мл рослинного масла

Домашній паштет з курячої печінки з яйцем покроковий рецепт

1. Підготувати продукти: печінка очистити від зайвого, нарізати не великими шматочками. Цибулю і моркву нарізати великим кубиком. Обсмажити на олії цибулю і моркву, потім додати печінку, обсмажити все разом хвилин 7, долити воду, додати спеції, згасити до м’якості моркви і випаровування води. ⠀

2. В чашу блендера перекласти овочі з печінкою, додати до них яйця, порізані на 4 частини і 100 гр розм’якшеного вершкового масла. Збити до бажаної консистенції, без будь-яких комочков.

3. Перекласти в посуд в якій паштет буде зберігатися, зверху “запечатати” розтопленим вершковим маслом. ⠀ Тепер залишилося підсушити шматочки багета і насолоджуватися найніжнішим домашнім паштетом. Це дуже вкусно!!!