Японські крокети з сиром моцарелла і шинкою в клярі

Як зробити смачні Японські крокети з сиром моцарелла і шинкою в клярі простий рецепт.

Інгредієнти

• масло вершкове 30г
• борошно пшеничне 40гр
• молоко 🥛 350мл
• сир моцарелла 30гр
• сіль
• перець
• шинка

Для кляру:
• яйце куряче-1шт
• борошно пшеничне 2ст.л
• вода 2ст.л
• сухарі панірувальні 150гр
• масло рослинне 800мл для смаження

Японські крокети з сиром моцарелла і шинкою в клярі покроковий рецепт

1. На сковороді робимо начинку, розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно, перемішуємо, заливаємо молоком, збиваємо до однорідної консистенції, додаємо сир, сіль і перець, перемешиваем.

2. На рослинному маслі обсмажуємо шинку, додаємо в начинку, перекладаємо у форму, накриваємо плівкою, ставимо в холодильник на 1 час.

3. Робимо кляр, розбиваємо одне яйце, додаємо борошно, воду, перемішуємо. Формуємо крокети, паніруємо в клярі обвалюємо в сухарях.

4. Обсмажуємо у великій кількості олії до золотистого кольору, перекладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇