Клаб Сендвіч з куркою, шинкою, сиром і помідорами

Як зробити Клаб Сендвіч з куркою, шинкою, сиром і помідорами в домашніх умовах простий рецепт. Це явний фаворит всіх дорослих і дітей. Дуже просте і одночасно привабливе страва виходить.

Інгредієнти

Інгредієнти для соусу
•Майонез – 2ст.л
•Гірчиця французька – 1ч.л
•соус Табаско – 1ч.л

Інгредієнти для Сендвіча:
•Хліб тостовий – 3 скибочки
•Куряча грудка – 1 філе
•Шинка – 3 скибочки
•Карбонад – 3 скибочки
•Бекон – 4 слайсу
•Сир Чеддер – 2 скибочки
•Салатний лист – 2 аркуша
•Огірок – 2 шматочка
•Помідор – 2 шматочка
•Олія соняшникова – 20мл

Суміш спецій для курки – Сіль, перець, копчена паприка, хмелі-сунелі. Ви можете використовувати будь-які за смаком

Клаб Сендвіч з куркою, шинкою, сиром і помідорами покроковий рецепт

1. Для соусу змішаємо майонез, гірчицю і трохи табаско. Наріжемо огірок і помідор тонкими ломтиками.

2. Дістаємо куряче філе. Прибираємо зайві жири і мале філе акуратно прорізаємо по центру, але не до конца.

3. Надаємо зручну форму для сендвіча. Маринуємо м’ясо і відразу ж відправимо жариться.

4. Смажимо 6-8 хвилин, періодично перевертаючи. Обсмажуємо бекон з двох боків до рум’яного кольору і викладаємо на салфетку.

5. Тости можна приготувати в тостері, або підсмажити на сковорідці. На гарнір я приготував картопля фри.

6. Переходимо до складання сендвіча – тут вже збирайте як душі завгодно, але головне дотримуйтесь баланс.

Відео рецепт 👇