Ростбіф Карпаччо з яловичих реберець Гордона Рамзі

Як смачно зробити Ростбіф Карпаччо з яловичих реберець Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

600 г яловичого реберця
Збризніть рослинним маслом
50 р салату фрі
2 столові ложки нарізаного свіжого зеленого лука
2 маленькі варені буряків, тонко нарізані, для подачі (за бажанням)
Крес-салат із селери або гірчиці, для подачі
1 середній свіжий чорний трюфель (за бажанням)

ДЛЯ ТРЮФЕЛЬНОЇ ЗАПРАВКИ
10 г вершкового масла
20 г грибів тромпетте (або використовуйте каштанові гриби), дрібно нарізаних
100g крем фреша
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. трюфельного масла
1 ч. л. хересного оцту
Морська сіль і мелений чорний перець

НА 4 ПОРЦІЇ В ЯКОСТІ ЗАКУСКИ

Ростбіф Карпаччо з яловичих реберець Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 200 °C /180°C з вентилятором/газом 6. Викладіть яловичу частина на деко для запікання, змастіть всі невеликою кількістю масла і добре посоліть і поперчіть, потім запікайте протягом 15-20 хвилин, поки внутрішня температура не досягне 36 °C. Перекладіть суміш в герметичний контейнер і відставте в сторону для остывания.
2. Після остигання накрийте контейнер кришкою, потім охолодіть в холодильнику не менше 2 годин, поки він не охолоне, або до 12 годин перед подачею на стіл. Для заправки розтопіть вершкове масло в невеликій сковороді, потім додайте гриби і обсмажуйте на середньому вогні протягом 1 хвилини. Відставте в сторону для остывания.
3. Коли гриби охолонуть, дрібно наріжте і викладіть в миску. Додайте крем-фреш, оливкова олія, трюфельне масло і хересний оцет і збийте до однорідної маси. Приправте за смаком сіллю і перцем. Викладіть заправку на чотири сервірувальні тарелки.
4. Охолоджену яловичину наріжте як можна тонше, використовуючи дуже гострий ніж, потім викладіть скибочки поверх заправки – в залежності від того, наскільки тонко ви нарежете яловичину, чотирьох або п’яти шматочків на порцію буде достатньо (див. Рада).
5. Прикрасьте картоплею фрі, зеленою цибулею, буряком і крес-салатом. При використанні посипте стружкою чорного трюфеля і приправте перцем.
6. РАДА. Зберігайте що залишилася, (не нарізану) яловичину в герметичному контейнері в холодильнику до 3 днів, потім наріжте її тонкими скибочками і використовуйте в бутербродах, салатах або як частина холодного м’ясного ассорти.