Запечена свиняча грудинка в духовці на бутерброди

Фантастично смачно і досить бюджетно! Як смачно зробити Запечену свинячу грудинку в духовці на бутерброди простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Мої хороші, зберігайте цей простий рецепт і побалуйте рідних, хто любить зранку попити кави з бутербродами

Інгредієнти

Грудинка 400 гр
Сіль 1 год л
Перець мелений 1 год л
Спеції для свинини 1 год л
Лавровий лист 3 шт
Часник 5-6 зубчиків
Фольга

Запечена свиняча грудинка в духовці на бутерброди покроковий рецепт

1. Змішати сіль, перець і спеції. Добре обтерти ними грудинку з усіх боків. Зверху викласти порвані аркуші лаврушки і слайсы чеснока.

2. Загорнути все в подвійну фольгу. Розігріти духовку до 200 градусів і випікати час.

3. Через годину духовку вимкнути і дати грудинку повністю охолонути (в духовці).

Відео рецепт 👇