Люля кебаб з фаршу в духовці

Як смачно зробити Люля кебаб з фаршу в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

• фарш свинина яловичина 500гр
• цибуля ріпчаста 1шт
• перець 🌶️
• сіль
• перець подрібнений
• зіра

Соус:
• томатний соус 🥫 150мл
• часник 🧄 1зуб
• зелень 🌿
• цибуля зелена
• соус Чилі 🌶️ солодкий 2ст.л

Маринований цибулю:
• лук фіолетовий 2шт
• вода питна 150мл
• сіль
• цукор

Люля кебаб з фаршу в духовці покроковий рецепт

1. У фарш натираємо цибулю, додаємо перець 🌶️, сіль, подрібнений перець, зіра, перемішуємо близько 10хвилин) Готовий фарш нанизуємо на шпажки, викладаємо на решітку і ставимо в духовку температура 250 градусів на 7минут.

2. Готуємо соус, в мисці змішуємо томатний соус, часник, зелень, цибуля зелена і соус Чилі солодкий. Маринуємо фіолетовий лук, заливаємо водою, додаємо сіль, цукор і оцет, перемешиваем.

3. На тарілку викладаємо кебаб, соус цибуля маринована, морква по-корейськи, зелену цибулю, томати. Приємного апетиту 😋

Відео рецепт 👇