Паштет з філе курчати

Як смачно зробити Паштет з філе курчати простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт паштету з курчати. Незвичайно ніжний, дуже смачний і ароматний — цей курячий паштет зведе з розуму ваші смакові рецептори. Подавайте його з підсмаженими тостами, зеленню і кедровими горішками. Паштет з курчати з кедровими горіхами

Інгредієнти

Філе куряче — 400 г
Цибуля ріпчаста — 2 шт. (середні)
Часник — кілька зубчиків
Вершки 33% — 200 г
Сіль — за смаком
Рослинне масло — для смаження
Кедровий горіх — для прикраси
Зелень — для прикраси
Тостовий хліб — 2 шматочки (для подачі)

Паштет з філе курчати покроковий рецепт

1. Цибулю і часник довільно нарізати. Обсмажити на сковороді на рослинному маслі до рум’яного кольору. Додати нарізане куряче філе і ще трохи обсмажити. Залити водою до рівня продуктів і тушкувати до випаровування влаги.

2. Влити вершки і уварити до загустіння. Вміст сковороди перекласти в чашу блендера і пюрировать. Покласти паштет в піалу і дати остыть.

3. Остиглий паштет викласти на тарілку за допомогою змоченої у воді ложки і зробити поглиблення зверху. У заглиблення насипати обсмажений кедровий горіх і прикрасити зеленню. Подавати з підсмаженими на сухій сковороді тостами.

Відео рецепт 👇