Кульки з крабових паличок з сиром і лососем

Як смачно зробити Кульки з крабових паличок з сиром і лососем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Закуска до новорічного столу. Мова піде про цікаву подачі класичних святкових страв, креативний погляд на звичні речі. Подаємо салати не у вигляді звичної гірки, а у вигляді апетитних фаршированих кульок. Це блюдо буде прикрасою новорічного столу, як кульки на новорічній ялинці. У такому вигляді можна подавати салат типу «Мімоза», «Оселедець під шубою», сир з часником і чорносливом. При цьому всі відзначають, що навіть сама страва при такій сервіровці виходить смачніше. Хочете спробувати приготувати?

Інгредієнти

Крабові палички — 250 г;
Яйця — 5 шт;
сир Твердий (дуже підходить сир Ламбер) — 100 г;
Лосось малосольный — 200 г;
Майонез — 2-3 ст. л.;
Чорний мелений перець — щіпка.

Кульки з крабових паличок з сиром і лососем покроковий рецепт

1. Для панірування використовуємо пачку картопляних чіпсів з рибним смаком. Для прикраси можна використовувати, оливки або маслини без кісточок, дрібні мариновані корнішони або дрібні печериці, мариновані міні-цибулини, каперси або просто листочки петрушки. Всі перераховані прикраси будемо кріпити за допомогою кулінарних шпажок. Ну, а далі все гранично просто. Яйця відварити круто, остудити, почистити, натерти на дрібній терке.

2. Сир натерти на дрібній тертці. Крабові палички дрібно нарізати. Малосольный лосось нарізати кубиками зі сторонами 1,5х1,5 см Картопляні чіпси подрібнити прямо в пакет, за допомогою качалки або кулінарного молотка в дрібну крихту. Можна подрібнити за допомогою блендера. Всі інгредієнти з’єднати в мисці, додати трохи майонезу, при необхідності посолити і поперчити. Все перемішати до однорідності. ⠀

3. Одягаємо на руки гумові рукавички, викладаємо на долоню, за допомогою столової ложки, трохи отриманої маси, формуємо коржик, в центр викладаємо кубик з малосольної риби, загортаємо і формуємо долонями щільний рівний кульку. Потім паніруємо вийшов кульку у крихті з картопляних чіпсів і викладаємо на красиве блюдо для сервірування. Шпажкою проткнути оливку, насадити кубик з малосольного лосося і увіткнути зверху в одержаний кульку. Закуска готова! Перед подачею можна охолодити! За такою ж технологією готуємо «Оселедець під шубою».

Відео рецепт 👇