Кабачковий рулет з курячим фаршем, лавашем і беконом

Зовсім забула викласти рецепт цього бомбовского рулету. Відмінна ідея і на святковий стіл і просто побалувати себе і своїх домашніх❤️ Як зробити смачний Кабачковий рулет з курячим фаршем, лавашем і беконом рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

✔️250 г кабачків
✔️300 грамів курячого філе
✔️100 грамів тонкого вірменського лавашу
✔️180 грамів сирокопченого бекону
✔️Сіль
✔️Спеції

Кабачковий рулет з курячим фаршем, лавашем і беконом покроковий рецепт

1. Кабачок натерти на крупній тертці, посолити і віджати зайву рідину. Філе перетворити у фарш змішати з кабачком. Додати спеції і перемешать.
2. На пекарській папір викласти смужки бекону, потім лист лаваша (він може бути трохи більше, ніж прямокутник бекону, тоді загорнути рулет потрібно з нього), зверху на лаваш викласти фарш.

3. Згорнути в рулет, допомагаючи собі папером, викласти на деко прямо на папері і випікати в розігрітій духовці при 180 градусах 40-45 хвилин. Приємного аппетита!