Сметанно цибульний соус з карамелізованого лука

Ви коли-небудь робили домашній цибульний соус? Спробуйте цей рецепт соусу з карамелізованого лука. У цьому відео я покажу вам, як приготувати НАЙКРАЩУ страву для чіпсів, яке ви коли-небудь пробували! Як приготувати простий Сметанно цибульний соус з карамелізованого лука рецепт на сковороді. Ви більше ніколи не захочете їсти цибульний соус, куплений в магазині! Повірте мені! Спробуйте цей рецепт і дайте нам знати, як він виходить, в коментарях нижче!

Інгредієнти

2 великих жовтих цибулини
1 столова ложка оливкової олії
4 столові ложки вершкового масла
2 столові ложки білого вина
1 чайна ложка вустерширського соусу
1 ½ склянки сметани
4 унції вершкового сиру, кімнатна температура
½ чайної ложки часникового порошку
Сіль і перець для смаку

Сметанно цибульний соус з карамелізованого лука покроковий рецепт

1. Тонко нарізати цибулю. Додайте вершкове і оливкове масло у велику сковороду і нагрівайте, поки масло не розтане. Додайте цибулю і готуйте до карамелізації на слабкому або середньому вогні протягом 1-2 годин, поки цибуля не потемніє. Чим темніше ви візьмете цибулю, тим він буде більш ароматним і солодким. Коли цибуля досить карамелізується, додайте біле вино і Вустерширський соус, щоб видалити глазур на сковороде.

2. Варити ще 2-3 хвилини. Вийміть цибулю з каструлі і покладіть на тарілку, щоб він охолов. Перед зануренням вони повинні бути кімнатної температури або холодними. Після охолодження додайте цибулю, вершковий сир кімнатної температури, сметану і часниковий порошок в блендер або кухонний комбайн.

3. Якщо вам подобаються шматочки цибулі в соусі, не змішуйте його, просто змішайте прямо. Збийте соус до однорідної маси, потім перевірте, чи немає солі і перцю. Пориньте в улюблені чіпси або овочі. Насолоджуватися! Пс. коли соус стоїть у холодильнику, він стає ще густішою і лучше!