Лахмаджун по турецьки в домашніх умовах

Як приготувати смачний Лахмаджун по турецьки в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

Кількість 15 штук

Для тіста:
– 4 склянки борошна
– 1 ч. ложка солі
– 1 ч. ложка розчинних дріжджів
– тепла вода приблизно 2 склянки

Для начинки:
– 300 гр. яловичого фаршу
– 1-2 цибулини
– 2-3 зелених перцю
– 1 червоний перець
– 2 помідора
– 1 ст. ложка пасти чилі
– 1 повна ст. ложка томатної пасти
– 2-3 зубчики часнику
– петрушки щіпка
– 120 мл рослинного масла
– 1 ч. ложка солі
– 1 ч. ложка чорного перцю
– 1 ч. ложка паприки
– 1 ч. ложка подрібненого сумаха

Лахмаджун по турецьки в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Для тіста. Просити борошно, додати дріжджі, сіль і теплу воду, замісити м’яке тісто, яке не прилепает до руки. Накрити і залишити підніматися. Для начинки. Подрібнити всі овочі через комбайн або мясорубку.
2. Додати залишилися інгредієнти і все добре перемішати. Зробити з тіста невеликі кульки і розкачайте до розміру тарілки. Додати фарш і размазать.
3. Поставити сковорідку нагріватися, після викласти лахмаджун, накрити кришкою і готувати поки низ не приготовится.

4. Готовий лахмаджун викласти один на одного, що б вийшло ще м’якше. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇