Курячі ковбаски пивчики в сушарці

Як смачно зробити Курячі ковбаски пивчики в сушарці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

☑️ 1кг філе стегна куряче
☑️ 15гр нитритной солі
☑️ 5гр звичайної солі
☑️ 1ч.л. сушеного часнику
☑️ 0,5 ч. л. червоного перцю (паприки)
☑️ 0,5 ч. л. копченої паприки
☑️ 0,5-1год.л. чорного перцю
☑️ 40мл води

Курячі ковбаски пивчики в сушарці покроковий рецепт

1. Філе стегна прокрутити через м’ясорубку. Додати сіль (немає нитритной, використовуйте просто звичайну), спеції (можна використовувати будь-які на свій смак), воду. Перемішуємо і ставимо в холодильник на добу. ⠀

2. З допомогою кулінарного шприца або мішка видавлюємо фарш на піддони сушарки. ⠀ Встановлюємо 60гр на 7ч (дивіться по своїй сушарці, мені вистачило цього часу).

3. В процесі сушіння я кілька разів переносила піддони (верхні вниз, нижні наверх). ⠀ Готові ковбаски повинні добре гнутися і при натисканні не повинна виділятися влага.

Відео рецепт 👇