Коржики з сиром, помідорами і часниковим маслом

Як смачно зробити Коржики з сиром, помідорами і часниковим маслом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1 коржик діаметром ~15 см
50-70 г тертого сиру (використовувала сир моцарела)
кілька помідорів чері
добавки за бажанням (не обов’язково)
Часникове масло:
10 великих зубків часнику
1 цибулина
2 ст. л. рослинного масла
20 г вершкового масла
2 ст. л. дуже дрібно нарізаної зелені
сіль, перець

Коржики з сиром, помідорами і часниковим маслом покроковий рецепт

1. Часник очистити і припустити на рослинному маслі під кришкою. Додати дрібно нарізану цибулю, готувати під кришкою до м’якості часнику. Вміст сковороди викласти в миску, додати вершкове масло, сіль, перець, розім’яти виделкою в однорідну пасту.
2. Додати зелень, перемішати. Корж розрізати по горизонталі навпіл. Змастити кожну половинку часниковим маслом, укласти зверху добавки. Я прилаштувала залишки: на одну половину скибочку малосольного лосося, на іншу половину 2 скибочки бекону і желток.
3. Посипати коржі сиром, розкласти половинки помідорів і запікати до бажаного ступеня рум’яності або до розплавлення сиру. Я запікала в піці печі, вистеливши дно фольгою. Смачно до одури!!!