Гарбуз з цукром і горіхами по грецьки в духовці

Як зробити гарбуз з цукром і горіхами по грецьки в духовці рецепт простий. Пропоную вам неймовірно смачне блюдо – гарбуз по-грецьки. Це чудове блюдо стане актуальним в пост і різноманітить ваше меню в осінньо-зимовий період. Любителі гарбуза блюдо оцінять по достоїнству.

Інгредієнти

гарбуз -500 гр
цукор -200 гр
горіхи
гвоздика за бажанням
кориця за бажанням

Гарбуз з цукром і горіхами по грецьки в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз слід почистити і нарізати. Беремо каструлю з товстим дном насипаємо шар цукру зверху ставимо гарбуза і шар цукру. Залишаємо на ніч для того, щоб вона пустила сок.

2. Коли гарбуз пустить сік, поставте каструлю на вогонь і доведіть суміш до кипіння. У мене варився гарбуз 30′ так як шматочки були не великими даємо нашому десерту опівночі охладился.

3. Для подачі викладіть охолоджені шматочки гарбуза на тарілку, присипте дрібно нарізаними горіхами, за бажанням додайте трохи вершків і подавайте до десерт столу.

Відео рецепт 👇