Закуска з консервованим тунцем з яйцем

Як смачно зробити Закуска з консервованим тунцем з яйцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Намазки на хліб на сніданок в цікавій подачі. По суті так можна подати що завгодно, так можна подати практично будь-який салат. Плюс в тому що вона робиться мега швидко! Ідеально для сніданку і для святкового столу.

Інгредієнти

🥐Листкове тісто
🍣1 банку консервованого тунця у власному соку
🥚2 шт яйця
🥒1 маленький солоний огірочок
🌱Зелений лук
🥛1 ст. л. майонезу

Закуска з консервованим тунцем з яйцем покроковий рецепт

1. ️Почнемо з тіста. У мене тісто вже дуже тонка. Тісто яке зазвичай продається у нас треба злегка розкачати до товщини 5-6 мм. Не треба так тонко, як на відео. Вирізати кружечки невеликого діаметру. Перекласти на пергамент.

2. Випікати при 200 С до золотистої скоринки. Начинка. Яйця відварити в круту. Очистити. Можна нарізати, можна натерти, а можна просто пом’яти виделкою. Додати тунець без розсолу. Пом’яти виделкою на більш дрібні шматочки. Натерти солоний огурец.

3. А можна його просто нарізати. Дрібненько нарізати зелений лук. Додати в салат. Туди ж майонез і все змішати. Начинка готова. Кружечки розрізати навпіл як булочку для бургера. Викласти начинку, накрити крышечкой.

Відео рецепт 👇